Despre noi

"POLYTEX - PARTENERUL DVS. DE INCREDERE" este deviza dupa care am incercat sa ne construim o imagine pe piata romaneasca a materialelor textile acoperite cu PVC, a materialelor acrilice, a sistemelor si accesoriilor aferente. Inca de la infiintare am urmarit segmentul de piata autohton si tendintele acestuia, atentia noastra fiind indreptata spre client si cerintele sale in contextul economic romanesc.

Am selectat cu multa grija furnizorii, pentru a avea cel mai bun raport calitate-pret, oferind o gama foarte larga de produse cu caracteristici specifice corelate cu cerintele utilizatorilor. Experienta acumulata ne permite sa va garantam atat calitatea produsului cat si corespondenta caracteristicilor tehnice specifice cu domeniul de aplicatie. Toti acesti factori, corelati cu o intensa dinamica a dezvoltarii, ne situeaza in topul furnizorilor de folii (PVC si acrilice), sisteme pentru publicitate, prelate si acoperiri civile sau industriale, accesorii.

Oferta noastra cuprinde, pe langa foliile din PVC, si tesaturi din bumbac, poliester, amestec bumbac-poliester sau polietilena. Produsele noastre isi gasesc aplicatii in cele mai variate domenii: folii din tesatura acoperita cu PVC si polietilena pentru prelate auto, acoperiri in industrie sau agricultura, activitati sportive; folii pentru publicitate, tiparire, afisaj stradal, postere, casete luminoase; folii din tesatura acrilica sau acoperita cu PVC pentru umbrare, pergole, copertine impermeabile sau filtrante; tesatura clasica din bumbac, amestec bumbac-poliester, rasini acrilice si lana; folii cu aplicatii in domeniul naval.

Aplicand acelasi sistem de control strict al calitatii, firma noastra a introdus in oferta si alte produse, venind astfel in intampinarea solicitarilor celor mai diverse: accesorii metalice si nemetalice de la ARTECA, componente ale sistemelor de caroserii pentru camioane "VERSUS" dar si structuri pentru casete luminoase "LUMI 2000" si panouri publicitare. De un real interes s-au bucurat in ultima vreme si armaturile metalice pentru copertine produse de Mectend-Italia, care prin excelentul raport pret-calitate speram sa cucereasca piata romaneasca de profil.

Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim si faptul ca partenerii nostri externi au o preocupare deosebita in a oferi materiale de o calitate corespunzatoare normelor privind protectia mediului. Astfel, in oferta noastra se regasesc produse care, pe langa aplicatiile directe, indeplinesc si cerintele europene in vigoare cu privire la ecologie.

Obligati, pe de o parte, de cartea de vizita a furnizorilor nostri externi, iar pe de alta parte de provocarea de a fi mai performanti decat am fost ieri, echipa noastra va invita la un parteneriat de lunga durata, reciproc avantajos.

Polytex Com S.R.L.